Kaip blokuoti ką nors „Instagram“ „iPhone“ ir „Android“

„Instagram“ yra puiki nuotraukų dalijimosi programa, kurios vartotojai dabar naudojasi milijardais visame pasaulyje. Kaip ir bet kurioje programoje, „Instagram“ taip pat yra tam tikrų trūkumų ir problemų. Kaip žmonės, šnipinėjantys ar nešvankūs, obsesiškai dalijasi savo nenaudingomis nuotraukomis ar priekabiauja prie jūsų. Kad ir kokia būtų priežastis, galite užblokuoti ką nors „Instagram“ ir tai padaryti yra gana paprasta. Galite blokuoti ką nors „Instagram“, nepranešdami apie tai. Aptarsiu žmonių blokavimo metodą „Instagram“ tinkle „iPhone“ ir „Android“. Štai kaip tai padaryti.

Blokuokite ką nors „Instagram“ „iPhone“

Paleiskite „Instagram“ savo „iPhone“.

Dabar sąsajoje bakstelėkite profilio piktogramą.



block someone on instagram 1

block someone on instagram 2

Dabar bakstelėkite Stebėtojai arba Stebimi, nes galite užblokuoti bet ką iš savo sekėjų ir tų, kuriuos stebite.

block someone on instagram 3

Iš vartotojų sąrašo tiesiog bakstelėkite bet kurį vardą, kurį norite užblokuoti „Instagram“.

block someone on instagram 4

Dabar bakstelėkite „Daugiau“ skirtuką dešinėje ekrano pusėje, vietoje su 3 taškais.

Gausite tris žaidimo variantus. Pirmasis yra „Blokuoti vartotoją“, antrasis yra „Pranešti apie netinkamą“ ir trečiasis yra „Kopijuoti profilio URL“.

block someone on instagram 5

Bakstelėkite parinktį Blokuoti vartotoją ir patvirtinkite, kai iššokantysis langas paklaus jūsų patvirtinimo.

Gausite patvirtinimo pranešimą, kad vartotojas buvo užblokuotas „Instagram“.

Viskas. Taip buvo galima blokuoti ką nors „Instagram“ „iPhone“. Dabar pažiūrėkime, kaip tą patį padaryti „Android“.

Blokuokite ką nors „Instagram“ sistemoje „Android“

Paleiskite „Instagram“ programą „Android“ telefone.

„Instagram“ atidarykite bet kurį profilį, kurį norite blokuoti. Tai galite padaryti ieškodami jų vardo arba paliesdami stebėtojus arba sekdami skirtuką.

Bakstelėkite daugiau skirtuko su 3 taškais arba rodyklės skirtuką.

Jūs gausite galimybę blokuoti vartotoją. Tiesiog bakstelėkite jį, patvirtinkite jį ir viskas.

Taip buvo galima blokuoti ką nors „Instagram“ „Android“ ir „iPhone“.

Svarbu atminti, kad užblokavęs ką nors „Instagram“, užblokuotas asmuo vis tiek galės jums patikti ir komentuoti. Jis / ji niekur negalės matyti jūsų pranešimų, naujinių. Visa ankstesnė veikla, jo komentarai apie jūsų įrašus liks ten, kol neimsite jų rankiniu būdu. Taip pat blokuojamam asmeniui nebus pranešta, kai užblokuosite ką nors per „Instgram“. Mėgautis!

Nuotraukų šaltinis: „iGeeksBlog“