Kaip užblokuoti konkrečias programas „iPhone“

Galite naudoti tėvų kontrolę ar apribojimus, išjungdami kai kurias „iPhone“ programas ir pasirinkdami leistinas amžiaus įvertinimo programas, kad jūsų vaikai galėtų naudotis programomis ir funkcijomis, kurias norite naudoti, ir užblokuoti tas, kurių norite, kad jie būtų toliau. „IOS 12“ taip pat yra papildoma „Ekrano laiko“ funkcija, skirta tam tikroms programoms, kurioms verčiau jūsų vaikai neturėtų praleisti visą dieną.

Štai kaip galite užblokuoti konkrečias programas „iPhone“ ir „iPad“:



  1. Pagrindiniame puslapyje atidarykite „Nustatymai“.
  2. Slinkite žemyn ir bakstelėkite „Bendrieji“.
  3. Slinkite žemyn ir bakstelėkite „Apribojimai“. Bus atidarytas Apribojimų meniu. Jei apribojimai jau įjungti, turėsite įvesti apribojimų kodą (skiriasi nuo saugos kodo).
  4. Viršuje bakstelėkite „Įgalinti apribojimus“. Tai paragins sukurti naują 4 skaitmenų apribojimų leidimo kodą.
  5. Sukurkite naują apribojimų leidimo kodą. Kai jūs einate į „Restrictions“ meniu, turite įvesti „Restrictions Pass-code“ kodą. Ji paprašys dar kartą patvirtinti leidimo kodą iš naujo įvesdama jį.
  6. Apribojimų meniu viršuje raskite skiltį „VISKAS“. Tai parodys visas akcijų programas, kurias galite užblokuoti „iPhone“ ar „iPad“. Norėdami blokuoti norimą akcijų programą, pastumkite žalią jungiklį į Išjungta. Galite išjungti kai kurias paslaugas, pvz., Programų diegimą ir pirkimus programoje.
  7. Slinkite žemyn ir po leistina turinio antrašte bakstelėkite „Programos“. Tai parodys visus amžių įvertinimus, kurie naudojami „App Store“.
  8. Pasirinkite amžiaus vertę, kurią norite leisti visoms programoms. Visos programos, kurios jau yra įdiegtos ir viršija pasirinktą įvertinimą, bus ištrintos, ir jūs negalėsite įdiegti jokių naujų programų, viršijančių šį įvertinimą. Čia pateiktos kelios parinktys, įskaitant: „Neleiskite programų“, „4 +“, „9 +“, „12 +“, „17+“ ir „Leisti visas programas“. Kai pasirinksite „Neleisti programų“, visos įdiegtos programos bus ištrintos, o naujų programų iš viso negalėsite įdiegti.
  9. Dabar viršuje, kairėje, bakstelėkite mygtuką „Apribojimai“ atgal. Tai išsaugos visus naujus nustatymus ir grįš į apribojimų meniu.