Kaip išvalyti veiklos istoriją „Windows 10“.

„Windows 10“ galite ištrinti tą veiklą, kurią „tęsti ten, kur baigėte“, ir štai kaip tai padaryti.

->

Dabar sistemoje „Windows 10“ galima tęsti užduotis skirtinguose įrenginiuose. Pavyzdžiui, galite pradėti dirbti su Word dokumentu nešiojamajame kompiuteryje, o tada tęsti tą patį darbą darbalaukyje arba telefone.





Ši funkcija vadinama tęsti ten, kur baigėte, o norint tinkamai veikti, „Windows 10“ turi sekti ir rinkti jūsų įrenginio veiklą, kad galėtų tęsti užduotis skirtinguose įrenginiuose.

Jei norite pašalinti tam tikrą veiklą arba ši funkcija jums nenaudinga, galite greitai išjungti ir išvalyti veiklos istoriją Windows 10 naudodami Nustatymų programą. Be to, veiklos istorijos išvalymas gali padėti išspręsti problemas, kai nepavyksta tinkamai tęsti ten, kur baigėte.

Šiame vadovas , sužinosite veiksmus, kaip išvalyti veiklos istoriją, kurią dažnai galima pasiekti iš veiksmų centro, „Cortana“ ir laiko juostos.



Kaip išvalyti „veiklos istoriją“ naudojant nustatymus

Jei norite ištrinti veiklą, leidžiančią atnaujinti programas, dokumentus ir svetaines kituose įrenginiuose, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atviras Nustatymai .

  2. Spustelėkite Privatumas .



  3. Spustelėkite Veiklos istorija .

  4. Išvalykite Leisti „Windows“ sinchronizuoti mano veiklą iš šio kompiuterio į debesį variantas.

  5. Pereikite į kitą nustatymų puslapį, tada grįžkite į Veiklos istorijos puslapį, kad atnaujintumėte puslapį ir pateiktumėte galimybę ištrinti istoriją.



  6. Dalyje Išvalyti veiklos istoriją spustelėkite Aišku mygtuką.

    Išvalykite laiko juostos veiklos istorijos nustatymus

    Išvalykite laiko juostos veiklos istorijos nustatymus



  7. Spustelėkite Gerai mygtuką, kad patvirtintumėte.

Kai atliksite veiksmus, veikla, kurią „Windows 10“ renka apie jus, kad atnaujintų užduotis kituose įrenginiuose, bus pašalinta iš jūsų „Microsoft“ paskyros. Jei tiesiog išvalote duomenis, nepamirškite vėl įjungti sinchronizavimo parinkties, aprašytą veiksmuose Nr. 4 .

Jei nebenorite, kad funkcija sujungtų tokio tipo veiklą, palikite veiklos sinchronizavimo parinktį išjungtą ir išvalykite Leisti Windows rinkti mano veiklą iš šio kompiuterio variantas taip pat.

Verta paminėti, kad ši funkcija neišvalo duomenų, kuriuos „Microsoft“ renka apie jus, veiklos istorija ištrina tik tą vietą, kurioje baigėte susijusius elementus.

Šios tinkinimo parinktys yra dalis „Windows 10“ 1803 versija (2018 m. balandžio mėn. naujinys) , o tai reiškia, kad jei nustatymų programoje nematote skilties Veiklos istorija, tikėtina, kad naudojate ne 1803 versiją. Tikimasi, kad 2018 m. balandžio mėn. naujinys bus išleistas 2018 m. balandžio 30 d.