Kaip ištrinti bendras nuotraukas, turinį „Facebook Messenger“ iš „Android“, „iPhone“

Mes visi dalijamės nuotraukomis ir turiniu su draugais „Facebook Messenger“. O kas, jei norėtumėte ištrinti dalį bendro turinio ir nuotraukų „Facebook Messenger“. „Messenger“ vartotojai praneša, kad nesvarbu, kiek kartų jie ištrina nuotraukas ir turinį iš savo „Messenger“ gijų, jie vis tiek mato bendrintas nuotraukas, kai bakstelėja „Messenger“ parinktį „žiūrėti bendrintas nuotraukas“. Žmonės net mato nuotraukas, kuriomis pasidalino beveik prieš metus. Atrodo, kad problema yra konkrečiame įrenginyje, ty bendrintos nuotraukos nebus pasiekiamos, jei prisijungsite prie „Messenger“ iš kai kurių kitų įrenginių. Taip yra daugiausia todėl, kad „Messenger“ išsaugo nuotraukas talpyklos failuose. Tačiau vartotojai negali pašalinti bendrintų nuotraukų net ištrynę talpyklą iš savo telefonų.

Ištrinkite bendro naudojimo nuotraukas, turinį „Facebook Messenger“

Vienas iš labiausiai kalbėtų apie nuotraukų ištrynimo būdus yra ilgai paspausti nuotrauką pokalbio gijoje ir ją ištrinti. Bet tai pašalins tik jūsų turinį. Kita šalis tai matys nuolat, o jūs juos matysite ir skyriuje „Peržiūrėti bendras nuotraukas“.



1 - Turbūt lengviausias būdas pašalinti „Facebook Messenger“ bendrinamą turinį ir nuotraukas yra visiškai pašalinti programą. Ištrinkite programą ir palaukite kelias minutes. Vėl įdiekite „Messenger“ programą ir pamatysite, kad bakstelėjus parinktį Žiūrėti bendrinamas nuotraukas nebus nuotraukų, kurias būtų galima pamatyti.

2 Šis triukas yra gana keistas. Bet jis veikia. Tarkime, kad norite ištrinti visas nuotraukas, kurias kadaise pasidalinote su savo draugu Jonu. Padarykite naują „Facebook“ grupės pokalbį, kuriame dalyvaus trys žmonės: Jūs, Jonas ir kitas vartotojas. Galite pridėti bet kurį kitą draugą. Sukūrę grupę, paprašykite savo draugo išeiti iš pokalbių grupės, kad grupėje liktų tik jūs ir Jonas. Ši pokalbio gija nepaisys ankstesnės jūsų ir Jono pokalbio gijos, pašalindama visas bendrintas nuotraukas ir turinį.

4 - Atidarykite savo telefono nustatymus ir eikite į saugyklą. Dabar pereikite prie „Vaizdai“ ir ten bus „Messenger“ nuotraukų skyrius. Čia pamatysite parinktį Bendrinamos nuotraukos. Ištrinkite visas šias nuotraukas rankiniu būdu. Tai ištrins visą bendrą turinį „Facebook Messenger“.

5- Jei naudojate „Android“ telefoną, atlikite toliau nurodytus veiksmus.

Eikite į „Nustatymas“ ir eikite į „Rasti paskyras“, tada spustelėkite „Messenger“, tada naudokite viršutinį dešinįjį mygtuką, spustelėkite jį ir pašalinkite paskyrą.

6) Eikite į „Nustatymų ir programų tvarkytuvę“, tada ištrinkite talpyklą ir duomenis „Facebook Messenger“ programai. Spustelėkite šią nuorodą norėdami pamatyti išsamų būdą, kaip ištrinti talpyklą ir bet kurios programos duomenis.