(Vadovas) Kaip visiškai ištrinti „Facebook“ paieškos istoriją iš veiklos žurnalo

(Vadovas) Kaip visiškai ištrinti „Facebook“ paieškos istoriją iš veiklos žurnalo

Daug kartų pamirštame, ko ieškojome „Facebook“, kokių nuotraukų ir įrašų mums patiko, kurių laiko juostą rašėme ir panašiai, tačiau „Facebook“ niekada to nepamiršta. „Facebook“ prisimena kiekvieną detalę, kad ir kokia didelė ar maža būtų, ir visas jas kaupia „Veiklos žurnale“. Nors privatumo nustatymas yra nustatytas taip, kad tik jūs galite jį pamatyti, galite patekti į nepatogią situaciją, jei, pavyzdžiui, kažkas įsilaužtų į jūsų sąskaitą. Jie galės pamatyti viską jūsų „veiklos žurnale“ ir tai gali būti kažkas, kas kai kuriems iš mūsų bus labai nemalonu.

Taip pat turėtumėte žinoti, kad „Veiklos žurnalas“ grįžta atgal, kai pradėjote naudotis „Facebook“. Jame yra viskas, ko galbūt ieškojote. Siekdami būti saugūs, ypač tiems, kurie nenori, kad jų veiklą būtų galima atsekti „Facebook“, žurnalas „Innov8tiv“ parodys, kaip ištrinti visas „Facebook“ paieškas ar tiesiog paieškas, kurių nenorėtumėte, kad kiti žinotų. Tai iš tikrųjų galimybė, kuri visada buvo „Facebook“, bet dauguma žmonių apie ją žino labai mažai. Toliau pateikiamas žingsnis po žingsnio, kaip tai padaryti:



  • 1 žingsnis: Prisijunkite prie „Facebook“ paskyros ir spustelėkite „krumpliaračio formos“ piktogramą viršutinėje dešinėje ekrano pusėje. Tai yra „Nustatymų“ sritis.
  • 2 žingsnis: Parinkčių sąraše spustelėkite „Veiklos žurnalas“.

delete fb history step 2

  • 3 žingsnis: Dabar jūs turėtumėte būti naujame puslapyje. Kairėje ekrano pusėje pateiktas parinkčių sąrašas. Parinktis „Paieška“ yra apačioje, spustelėkite ją. Greta parinkties „Paieška“ pasirodys besisukantis apskritimas, o jūsų paieškos bus atidarytos.
  • 4 žingsnis: Dabar esate pagrindiniame paieškos istorijos meniu. Vieną elementą galite ištrinti vienu metu spustelėdami kiekvienos paieškos piktogramą „Pašalinti“. Arba galite ištrinti visas paieškas vienu metu pasirinkdami „Išvalyti paieškas“ viršuje.

delete fb history step 4

  • 5 žingsnis: „Facebook“ jūsų paklaus, ar tikrai norite ištrinti visas paieškas. Norėdami tęsti, spustelėkite „Pašalinti“.

delete fb history step 5

  • 6 žingsnis: Voila! Paieškos istorija buvo ištrinta.

Džiugu, kad „Facebook“ suteikė šią galimybę ištrinti jūsų paieškos istoriją. Daugeliui žmonių nepatinka tai, ko jie ieškojo „Facebook“, ir baiminamasi, kad įsilaužus ar jų paskyroms įgyjant neteisėtą prieigą, jų paieškos gali pakenkti įvaizdžiui, kurį juos laiko aplinkiniai. Atlikdami aukščiau pateiktus paprastus veiksmus, galėsite lengvai pašalinti konkrečias paieškas arba pašalinti visas paieškas, kai to norite ir turėsite ramybę.