Kaip atmesti „Facebook“ prieigą prie „Camera Roll“ ir nuotraukų galerijos: sustabdykite „Facebook“ įkelti savo nuotraukas

„Facebook“ tampa vis drąsesnė kiekvieną dieną. Įdiegdami „Facebook“ programą, ji nuolat klaidina, kad gautų prieigą prie savo telefono, išsaugoto jūsų galerijoje. Daugelis vartotojų aiškiai neskaito pranešimų ir suteikia prieigą prie medijos prie „Facebook“ programos. Tai gali netyčia paviešinti jūsų nuotraukas į „Facebook“ ir tapti privatumo problema. Šiame straipsnyje jums pasakysiu, kaip atsisakyti „Facebook“ prieigos prie jūsų nuotraukų galerijos.

Kaip atmesti „Facebook“ prieigą prie „Camera Roll“ ir nuotraukų galerijos

1- „Android“ telefone paleiskite „Nustatymai“ ir eikite į „Programos“. Dabar slinkite žemyn ir spustelėkite „Facebook“. Pamatysite parinktį „Leidimai“. Dabar eikite į „Sandėliavimas“ ir tada braukite dešiniuoju mygtuku, kad laikinai išjungtumėte saugyklą.

2 - Kitas sprendimas sustabdyti „Facebook“ sinchronizavimą su jūsų nuotraukomis ir neleisti „Facebook“ patekti į jūsų nuotraukų galeriją yra pakeisti „Facebook“ programos nustatymus.



Atidarykite „Facebook“ programą, eikite į „Paskyra-> Programos nustatymai“ ir naudokite parinktį „Sinchronizuoti nuotraukas“.

Pasirinkite parinktį Nesinchronizuoti mano nuotraukų arba išjunkite sinchronizavimą.

Tai neleis „Facebook“ prisijungti prie jūsų fotoaparato ritinio ir kitų nuotraukų galerijoje.

Jei „Facebook“ programa vis tiek klaidina jus ir pasiekia jūsų nuotraukas, pakomentuokite šį įrašą ir mes susisieksime su jumis kitu sprendimu.