Kaip sustabdyti „Google“ disko įkėlimą begalinėje cikle?

„Google“ diskas leidžia įkelti nuotraukas taip, kad jos būtų tvarkingos, saugiai sukurtos ir kuriamos automatiškai etiketės. Dėl „Google“ nuotraukų galite lengvai rasti savo nuotraukas ir pasidalyti prisiminimais su savo artimaisiais. Deja, „Android“ vartotojai susiduria su „Google“ disko problema, įkeldami savo duomenis kaip begalinę kilpą. Sėkmingai įkėlus nuotraukas į „Google“ diską per „Android“ telefoną, telefono pranešimuose vis tiek nurodoma, kad laukiama įkėlimo, o tai labai erzina. Dėl šios priežasties vartotojai taip pat negali įkelti daugiau nuotraukų į „Google“ diską. Štai kaip galite sustabdyti „Google“ disko įkėlimą kaip nesibaigiantį ciklą.

Kaip sustabdyti „Google“ disko įkėlimą begalinėje cikle?

„Google+“ įkėlimai

Eikite į savo telefono nustatymus, tada eikite į „Paskyros“. Skirtuke Paskyros spustelėkite savo „Google“ paskyrą. „Google“ paskyros nustatymuose panaikinkite žymėjimą „Google+“ įkėlimas ir dar kartą patikrinkite. Galiausiai paleiskite telefoną iš naujo.



Sinchronizavimo nustatymai

Kitas sprendimas, kuriuo galite pabandyti neleisti „Google“ diskui nuolat įkelti paveikslėlių - eikite į savo telefono nustatymus ir eikite į „Accounts“. Skirtuke Paskyros spustelėkite savo „Google“ paskyrą. „Google“ paskyros nustatymuose bakstelėkite sinchronizavimo mygtuką „Google“ diske, kad vėl sinchronizuotumėte. Tada panaikinkite „Google“ disko žymėjimą. Galiausiai paleiskite telefoną iš naujo.

„Google“ disko programa

Išbandykite šiuos veiksmus iš eilės, kad išspręstumėte problemą. Pirmiausia atsijunkite ir vėl prisijunkite naudodami „Google“ disko programą. Tada pašalinkite ir iš naujo įdiekite „Google“ disko programą. Tada paleiskite telefoną iš naujo. Laukiantis sinchronizavimo pranešimas išnyks.

Išvalyti talpyklą

Jei norite sustabdyti „Google“ disko įkėlimą kaip nesibaigiantį ciklą, išvalykite telefono talpyklą. Eikite į savo telefono nustatymus, tada eikite į programas. Skirtuke „Application“ eikite į „Application Manager“ ir bakstelėkite „Google+“ programą, kad išvalytumėte jos talpyklą. Gavę patvirtinimą, bakstelėkite taip, kad išvalytumėte talpykloje esančius duomenis. Tada priverskite sustabdyti „Google+“ programą.

Gamykliniai nustatymai

Jei norite atkurti gamyklinį „Android“ telefono nustatymą, eikite į savo telefono nustatymus, tada eikite į atsarginę kopiją ir atkurti. Dabar nuimkite žymėjimą nuo automatinio atkūrimo ir nustatykite gamyklinius telefono nustatymus. Prieš iš naujo nustatydami telefoną iš naujo, įsitikinkite, kad išsaugojote savo duomenų atsarginę kopiją, kad išvengtumėte nuostolių. Tai sustabdytų „Google“ disko įkėlimą kaip nesibaigiantį ciklą.