Kaip sustabdyti „Paskutinį kartą matytas“ ir „Skaityti kvitus“ funkcijas „Instagram“

instagram

Pasaulis yra įsitikinęs, kad negalite turėti savo pyrago ir jo valgyti. Ypač su socialine žiniasklaida; negalite išsaugoti savo privatumo ir asmeninės erdvės, tuo pačiu mėgaudamiesi platformos teikiamomis galimybėmis. Bet kas taip sako? Šiandien panagrinėsime, kaip sustabdyti „paskutinį kartą matytą“ „Instagram“.

Pagal numatytuosius nustatymus „Instagram“ kitiems jūsų „Instagram“ vartotojams leidžia žinoti, kada esate prisijungę ir kada prisijungėte. Tai taip pat suteikia jums tą pačią informaciją apie juos, įskaitant atvejus, kai gavote ir kada skaitėte jų pranešimus. Jie taip pat sužino, kai gavote jų pranešimus. Tai yra dvipusis jūsų nosies įvedimas į kitų žmonių verslą, nes jie taip pat kiša nosį į jūsų verslą.

O kas, jei jums nėra įdomu sužinoti, kada jie buvo prisijungę, ar jie skaitė jūsų pranešimą, ar ne? Na, perskaitykite iš anksto patarimus, kaip išjungti šią niūrią funkciją „Instagram“.

Kaip sustabdyti „paskutinį kartą matytą“ „Instagram“

„Instagram“ Veiklos būsena leiskite kitiems „Instagram“ vartotojams, kuriuos stebėjote, ir visiems, kuriuos DM esate privatiai priėmęs. Tai galima pamatyti skiltyje Tiesioginis pranešimas.

Dabar, kai mes esame šia tema, atmeskime populiarų klaidingą supratimą. Ne visi jus stebintys „Instagram“ žmonės sužinos, kai esate prisijungę ar kada paskutinį kartą buvote prisijungę. Tai prieinama tik žmonėms, kuriuos stebėjote, arba tiems, kuriuos tiesiogiai išsiuntėte DM. Kaip rašoma „Instagram“:

'Leiskite paskyroms, kurias stebite, ir visiems, kuriems siunčiate pranešimą, pamatyti, kada paskutinį kartą buvote aktyvus „Instagram“ programose. Kai tai bus išjungta, negalėsite pamatyti kitų paskyrų veiklos būsenos. “

Išjungę jį kiti nematys jūsų veiklos būsenos tiek, kiek nematysite jų veiklos būsenos. Norėdami išjungti veiklos būseną, vykdykite paprastas instrukcijas:

Paleiskite „Instagram“ programą, eikite į savo profilio puslapį, bakstelėkite tris taškus (viršutiniame dešiniajame gale), slinkite žemyn iki Rodyti veiklos būseną ir atjunkite slankiklį.instagram

Tai paprasta! Einant į priekį, niekas nesužinos jūsų veiklos būsenos ar tada, kai gavote / perskaitėte jų pranešimus; ir taip pat jų nepažinsite.