Kaip „Snapchat“ įjungti „Netrukdyti“ konkrečiam draugui ar grupei

snapchat

Daugelyje vartotojų „Snapchat“ yra mažai žinoma apie „Netrukdyk“ funkciją, kuri leidžia išjungti pranešimus iš konkrečių draugų ar grupių jiems nežinant. Ši funkcija, ko gero, yra viena iš geriausiai priimtų funkcijų iš neseniai perprojektuoto socialinių tinklų platformos.

Ši funkcija tapo labai reikalinga po to, kai dauguma vartotojų pradėjo skųstis „pernelyg komunikabiliais draugais“, kurie priverčia tave prakeikti tą dieną, kai sutikai perduoti pranešimus. Ne tai, kad tiesioginiai pranešimai yra blogi, tiesiog tai, kad kai kurie asmenys ar grupės yra per daug aktyvūs „Snap“ ir juos erzina.

Įrašams pažymėti, kad „iMessage“ ir „Facebook Messenger“ jau įkūrė „Snapchat“, nes jie jau seniai integravo funkciją; su „Messenger“, įskaitant galimybę pasirodyti neprisijungus konkretiems draugams. Galbūt dėl ​​šios priežasties „Snapchat“ ją išleido tyloje, kad tik ją sužinotų ir paskelbtų trečiosios šalys.

Kaip suaktyvinti „Netrukdyti“ tam tikriems draugams / grupėms

Paleiskite „Snap“ programą ir eikite į konkretų kontaktą / grupę, iš kurios norite išjungti pranešimus, ir laikykite nuspaudę iki ekrano apačioje.snapchat

Kitas bakstelėkite Nustatymai > Netrukdyti išjungti visą to kontakto / grupės pranešimą. Štai ir viskas!snapchat

Atminkite, kad funkcija „Netrukdyti“ ir „Nutildymo istorija“ skiriasi. Pastaroji perkelia kontaktų istorijas į draugų sąrašą, todėl jums jų nereikia matyti, nebent norite.