Kaip atjungti „iPhone“, „iPad“

Best New iPhone and iPad Apps from February 2015

„Jailbreaking“ yra procedūra, skirta gauti „root“ prieigą prie „iOS“ įrenginių, pažeidžiant „Apple“ ekosistemą. „IPhone“ nuosprendžio sulaužymas apima daugybę funkcijų, programų, pakeitimų, prieigos ir dar daugiau, tačiau tai kainuoja: Kai užstrigote „iOS“ įrenginyje, niekada negalėtumėte apsilankyti „App Store“ ar nusipirkti ir atsisiųsti iš oficialios „Apple“ programinės įrangos. . Kai tik sugadinsite savo įrenginį, prietaiso garantija, aptarnavimo priemonės ir kiti „Apple“ jo „iPhone“ vartotojams pateikti pasiūlymai išnyks. Taip yra todėl, kad „Apple“ savo vartotojams ryžtingai rekomenduoja niekada nenaudoti „jailbreaking“. Jei norite patekti į „normalių“ „iPhone“ naudotojų sąrašą „Apple“ knygose ir norite pradėti oficialias „Apple“ programas bei pasiūlymus, visada galite nutraukti „iPhone“ naikinimą.

Pažiūrėkime, kaip pašalinti „iPhone“ ir „iPad“.

Kaip atsisakyti „iPhone“ ir „iPad“

Prijunkite savo „iPhone“, „iPad“ prie „Mac“ ar kompiuterio, kuriame įdiegta „iTunes“.



Įveskite prieigos kodą / prisijungimo duomenis ir prisijunkite.

Eikite į nustatymus.

Eikite į „iCloud-> Rasti mano„ iPhone “ir išjunkite.

Jūsų bus paprašyta įvesti „Apple Id“ slaptažodį. Įveskite jį ir bakstelėkite „Išjungti“

Eikite į „iTunes“ skyrių „Devices“ ir pasirinkite savo įrenginį.

Atsarginių kopijų skiltyje spustelėkite „Šis kompiuteris“

Spustelėkite Atsarginė kopija dabar ir perspėjimo lange pasirinkite Atsarginės programos.

Spustelėkite Atkurti „iPhone“ ir įspėjimo lange bakstelėkite Atkurti.

Jūsų prietaisas bus atkurtas po kelių minučių. Taip pat iš naujo oficialiuose „Apple“ šaltiniuose galite atsisiųsti ir įdiegti naują „iOS“ versiją. Tiesiog atkurti įrenginį prašoma iš instrukcijų ekrane.

Taip galima atjungti „iPhone“ ar bet kurio „iOS“ įrenginio veikimą. Geriausia tai, kad visi pėdsakai bus pašalinti, tai yra, „Apple“ negalės žinoti, kad praeityje buvote slaptas „jailbreak“ vartotojas. Programos „cydia“ programos, „cydia“ parduotuvė bus ištrintos iš jūsų „iPhone“.