Dabar naudodami programą galite visam laikui ištrinti „Uber“ paskyrą

uber

„Uber“ bėgo kaip vienas iš tų dalykų, į kuriuos labai lengva patekti, bet beveik neįmanoma išbristi. Skamba kaip priklausomybė, ar ne?

Tikiuosi, kad žinote, kad „Uber“ paskyros ištrynimas nesibaigia tuo, kad ištrinsite / pašalinsite programą. Tai reiškia, kad jūsų programinė įranga nebeveikia jūsų išmaniajame telefone, tačiau visa jūsų informacija vis tiek lieka aktyvi jūsų profilyje „Uber“ serveriuose.

Norėdami iš tikrųjų ištrinti „Uber“ profilį, anksčiau tai buvo procesas, kuris prasidėjo jums pateikus prašymą įmonei. Prašymas pirmiausia perduodamas klientų aptarnavimo agentui, kuris (žinoma) bando jus išstumti, bet jei išliksite tvirtas ir ryžtingas. „Uber“ gaus jūsų pateikimą, o tada turėsite palaukti, kol jie apdoros jūsų profilio ištrynimą.



Na, taip buvo anksčiau, kol ką tik išleistas „Uber“ programos atnaujinimas. Dabar galite ištrinti savo profilį (ir visą informaciją, saugomą „Uber“ serveriuose), tiesiog eidami į naują programos panaikinimo skyrių. Gausite įspėjimą, kuriame nurodoma, kad ištrynus paskyrą jūsų profilis taip pat bus išjungtas po 30 dienų.

Tai reiškia, kad visa informacija, kurią „Uber“ turi apie jus; asmens tapatybė, kelionių įrašai ir kita informacija bus visiškai sunaikinti iš jų serverių po 30 dienų nuo paskyros ištrynimo dienos.

Kodėl kas nors norėtų ištrinti savo „Uber“ paskyrą?

Tai gali spėti bet kas. Tačiau jei jums rūpi, kaip aktyvu Travisas Kalanickas tapo JAV politikoje, tai gali būti pakankamai priežasčių, kad kai kurie nori atsiriboti nuo „Uber“. Tada yra tokių įtarimai dėl seksualinio priekabiavimo įmonės viduje.

Esmė ta, kad gali būti daugybė priežasčių, kodėl kas nors norėtų ištrinti savo „Uber“ paskyrą. Kai kurie tokie paprasti, kai nebetenkate, kad tai yra patogiausia ar prieinamiausia taksi pasveikinimo programa rinkoje. Nepriklausomai nuo jūsų priežasčių, dar niekada nebuvo taip lengva ištrinti „Uber“ paskyrą prieš šį atnaujinimą.